Space Wars -kolikkopeli

Space Wars -kolikkopeli on tunnetun ja suositun ruotsalaisen NetEnt-pelivalmistajan luoma, avaruuteen sijoittuva peli, jossa pelaaja pääsee taistelemaan viittä eri lajia edustavan avaruusolion kanssa, eikä yhtään vähemmästä kuin galaksin herruudesta. Pelaaja saa myös mahdollisuuden luoda mielipiteen siitä, kenen puolella tässä taistelussa kannattaa olla, tai kuka muutoin on oma suosikki.

Space Wars -slotin yleisilme on tuttua NetEntin pelien tyyliä. Poikkeuksena tavalliseen näkymään siinä on kuitenkin neljä vaakariviä. Space Wars -pelaaja operoi omasta avaruusaluksestaan käsin. Rullien takana paistaa kuu. Pelin taustalla soi avaruuteen sopiva musiikki, joka kehittyy massiivisemmaksi pelaajan edetessä ja pitää hänet tunnelmassa mukana myös silloin, kun rullat eivät pyöri.

Helppo ja näyttävä peli

Kehittäjän viisi parasta slottipeliä on vaikea nimetä, koska pelejä on todella paljon ja lähestymistapoja useita. Palautusprosentin puolesta kärkikastia ovat Blood Suckers ja Kings of Chicago. BerryBurst Max, mikä lienee jatkoa NetEntin suosituimmalle pelille kautta aikojen, voi voittaa edeltäjänsä suosiossa. Space Wars saattaa kuulua tähän viisikkoon, mikäli pelaaja pitää yksinkertaisista, näyttävistä peleistä.

Space Wars on nopeatempoinen ja hienosti viimeistelty grafiikoiltaan sekä animaatioiltaan. Se tarjoaa hyvän valikoiman sarjakuvamaisia animaatioita voiton osuessa kohdalle. Yksinkertaiseksi pelin tekee scatterin, bonuspelien ja ilmaiskierrosten puuttuminen. Toisaalta 5 x 4 -ruudukolla wildeja saattaa osua useammin monta peräkkäin, mikä nostaa voittomahdollisuuksia. Wildeja löytyy kiekoilta kaksi ja neljä. Pelistä löytyy myös automaattinen uudelleenpyöräytys.

Yhteenveto

Space Warsissa on 40 voittolinjaa, jotka ovat aina käytössä. Kierroksen panosta voi muuttaa määrittämällä kolikon arvon 0,01 – 0,50 euron välillä ja panostustasoa yhdestä kymmeneen. Minimipanos on 0,40 euroa ja maksimissaan 200 euroa. Pelissä on myös bonusominaisuutena uudelleenpyöräytys. Pelaajan saadessa voittavan yhdistelmän, oliot kasaantuvat kloonauskanisteriin, josta ne sinkoutuvat rullille ja tätä seuraa ilmaispyöräytys.

NetEnt tarjoaa hauskan ja teemaltaan muista eroavan, avaruuteen sijoittuva taistelupelin, jonka hahmoissa ei ole mielikuvitusta säästelty. Vaikuttavalla musiikilla slottiin on saatu myös dramatiikkaa. Vaikka pelin bonusominaisuudet eivät päätä huimaa, kyseessä on kuitenkin NetEntin tyyliin, hienoilla grafiikoilla ja animaatioilla suunniteltu, viihdyttävä peli, johon ilman muuta kannattaa tutustua heti seuraavalla pelikerralla.